ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ

Η επιχείρηση “ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ” ιδρύθηκε το 1990 από τον Σταύρο Γουλιώνη, με έδρα την Λάρισα. Το 1998 μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις – Βόλου 106.

Η εταιρία ειδικεύεται στον τομέα των περιφράξεων και ειδικών περιφράξεων (κλωβών, κονσερτίνας, τύπου ΝΑΤΟ, υποσταθμών Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. & Δ.ΕΠ.Α., κεραιών κ.ά.) με επιτυχία και κατέχει την Πρώτη θέση στη Θεσσαλία.

Η “ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ” αναλαμβάνει περιφράξεις σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Η ανάθεση και αποπεράτωση έργων μεγάλου μεγέθους αποδεικνύει την υπευθυνότητα, την ταχύτητα καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Το μόνιμο προσωπικό – 22 άτομα- της εταιρίας διακρίνεται για την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες. Επιπλέον, η τεχνογνωσία και η εκπαίδευση των συνεργείων εξασφαλίζει την συνεχή βελτίωση  των υπηρεσιών.

Η “ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ” είναι τεχνική εταιρία με οργανωμένα συνεργεία, πλήρη εξοπλισμό, τεχνικό υπεύθυνο, τεχνικό ασφαλείας και εργοδηγό. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν ένα χώρο 2.000m2 στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας, το εμπορικό τμήμα (συρματουργικών προϊόντων, εργαλείων, σιδηρικών, οικοδομικών υλικών) και οργανωμένο PET SHOP.

To 2004 επεκταθήκαμε στις περιφράξεις - μεταλλικές κατασκευές – κιγκλιδώματα, και στα  υλικά περίφραξης δημιουργώντας νέο υποκατάστημα -"ΑΤΕΡΜΩΝ"- σε κομβικό σημείο, 1o χλμ. περιφερειακής οδού Λαρίσης – Τρικάλων.   

  Καλάθι Αγορών

Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο