ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ

Η Γουλιώνης Α.Ε. αποτελεί ηγετική εταιρία του κλάδου εμπορίας συρματουργικών προϊόντων και κατασκευής περιφράξεων λειτουργώντας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.


Η Γουλιώνης Α.Ε διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο. Βασικές αρχές της εταιρείας αποτελούν, από την ίδρυση της, η ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.


Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνεται η εμπορική δραστηριότητα της εταιρίας, με βάση την τελική μορφή τους, είναι: 1: πάσσαλοι, γωνίες-σωλήνες, 2: σίτες τετράγωνες, 3: σίτες εξάγωνες, 4: πλέγματα, 5: σύρματα γαλβανιζέ, 6: καρφιά-σύρματα οικοδομικά & χορτοδεσίας, 7: καρότσια-μπετονιέρες, 8: σιδηρικά εργαλεία. Με εστίαση στην υψηλή ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και διαθέτοντας ένα εκτεταμμένο πλήρως οργανωμένο δίκτυο αποθήκευσης και διάθεσης των προϊόντων, η Γουλιώνης Α.Ε διατηρεί την κυρίαρχη θέση της στην αγορά.


Όραμα της Γουλιώνης Α.Ε. είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέχει στην θεσσαλική αγορά και να αναπτύξει μεγαλύτερη εξειδίκευση στην κατασκευή περιφράξεων παράλληλα με την παροχή προϊόντων & υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.


Σκοπός ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρίας, σε συνδιασμό με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της, διασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Η εταιρία “ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ” ειδικεύεται στον τομέα των περιφράξεων και ειδικών περιφράξεων (κλωβών, κοντσερτίνας τύπου ΝΑΤΟ, υποσταθμών Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. & Δ.Ε.Π.Α., κεραιών, εξαγώνου συρματοπλέγματος, σαραζανέτι, μεταλλικών κατασκευών, κιγκλιδώματα τοιχίων, σκυροδέματος και στα υλικά περίφραξης) με επιτυχία και κατέχει την πρώτη θέση στη Θεσσαλία.


Η ανάθεση και αποπεράτωση έργων μεγάλου μεγέθους, αποδεικνύει την υπευθυνότητα, την ταχύτητα καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων.
Το μόνιμο προσωπικό 25 άτομα της εταιρίας, με οργανωμένα συνεργεία, εξοπλισμό
τελευταίας τεχνολογίας, τεχνικό υπεύθυνο, τεχνικό ασφαλείας και εργοδηγό διακρίνεται για την καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες και εγγυάται after sale service.


Επιπλέον, η τεχνογνωσία και η εκπαίδευση των συνεργείων μας, εξασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών.


Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν ένα χώρο 2.000m2 στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας το εμπορικό τμήμα (συρματουργικών προϊόντων, εργαλείων, σιδηρικών, οικοδομικών υλικών) και οργανωμένο pet shop.

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΟΥΛΙΩΝΗ

  Καλάθι Αγορών

Προσθέσατε / Αφαιρέσατε προϊόντα ;  
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο